100 FITES SOLIDÀRIES

 
 
06.JUNY_Demanem desitjos perquè es facin realitat.JPG

Des de “100 fites per la desconnexió” us proposem participar i col.laborar en el projecte “100 FITES SOLIDÀRIES”.

Volem compartir amb vosaltres aquest repte personal de l'Enric CACERES i Jaume CANET, fent una donació voluntària al CASAL DELS INFANTS DEL RAVAL, entitat social sense ànim de lucre.

Ens agradaria assolir una recaptació superior a un euro per cada kilòmetre que caminem, és a dir 2300 euros, aproximadament. A continuació trobareu informació.

Des de 1983, convençuts que l'educació és una necessitat bàsica per a tots els infants i joves, els fem costat cada dia. Som una entitat social i ciutadana. Una associació de persones voluntàries, treballant des de la convicció absoluta que qualsevol infant o jove en situació de dificultat, per dura que sigui la seva realitat, pot tirar endavant, si rep el suport que necessita. Treballem als barris, al costat dels infants i joves amb més dificultats. Invertim en la igualtat d'oportunitats.

Acompanyem més de 7.000 infants i joves cada any. Ho fem cada dia, al Raval i Besòs de Barcelona, a La Mina de Sant Adrià de Besòs, a Santa Coloma de Gramenet, a Badalona i a Salt amb la implicació de més de 1.100 voluntaris/es a l'any que ho fan possible.

Les donacions es destinaran als projectes que transformen, cada dia, les realitats més dificils dels infants i joves que pateixen les conseqüències de la desigualtat.