Etapa 081

Dilluns 10 de setembre de 2018

Refugi de Malniu – Puigcerdà

17 Km

Aquesta ruta de les 100 Fites ha despertat molt d’interès i sabem que hi ha molts seguidors. Això a la vegada ha fet que gent que fins i tot no ens coneixia personalment, s'hagi mostrat interessada en acompanyar-nos en alguna etapa. Avui ha confluït aquest interès i a l'etapa ens han acompanyat quatre persones més: En Ferran Escalada, en Josep Comerma i en Romà Llagostera amb la seva filla Elisenda. Es tractava d'una etapa relativament curta i en què el desnivell era bàsicament de baixada. Ens hem trobat al refugi de Malniu, on vàrem acabar ahir, i hem fet una petita pujada per arribar al pla de la Feixa, on es troba un petit refugi no guardat. A partir d'aquí l'etapa ha transcorregut per un continu i suau descens d'uns 1000 metres de desnivell, per terreny herbós quasi tota l'estona i amb unes vistes espectaculars de la Cerdanya i el Cadí. Ens hem aturat a fer fotos, esmorzar i collir bolets (rovellons) que quasi els trepitjàvem. Així, de forma pausada, amb un cel ennuvolat que no ha permès tenir calor, ens hem anat acostant al poble de Guils de Cerdanya. Després hem seguit per carretera fins a Sant Martí de Cerdanya i poc després entrant a Puigcerdà on hem acabat l'etapa

En resum, una etapa curta que ens ha compensat la duresa de la d'ahir, molt ben acompanyats fet que ens ha permès anar xerrant i comentant les vistes.