Sobre nosaltres

Jaume Canet

Jaume Canet

Enric Cáceres

Enric Cáceres

 
 

Jaume Canet Capeta va néixer a Barcelona l'any 1954. Es va llicenciar en Medicina l’any 1977 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va iniciar la residència en Anestesiologia a l’Hospital de Sant Pau finalitzant-la l’any 1983. El mateix any es va incorporar com a metge adjunt per concurs-oposició a l’Hospital Germans Trias i Pujol just a la seva inauguració. L’any 1992 obté la plaça de cap de secció dedicant el temps assistencial a la Unitat de Reanimació i obté el doctorat en Medicina. L'any 1998 és nomenat per dirigir el servei fins a l’actualitat. El Dr. Canet va ser president de la Societat Catalana d’Anestesiologia i Reanimació entre 2006 i 2011. Ha dut a terme estudis de recerca en el camp de la fisiopatologia respiratòria aplicada a l'Anestesiologia, a les cures crítiques i a la disfunció cognitiva postoperatòria. Ha obtingut finançament destinat a diversos projectes de recerca per part del "Fondo de Investigación  Sanitaria", de la Marató de TV3 i de societats científiques. Ha estat membre de diversos comitès de recerca de la Societat Europea d’Anestesiologia i editor associat de la revista Anesthesiology entre 2010 i 2017. Ha publicat un centenar d’articles de recerca.
Ha practicat muntanyisme des de la joventut. Aquesta activitat ha estat restringida a Catalunya i el Pirineu, particularment l'aragonès. Ha pujat a un nombre important de cims de més de 3000 metres del Pirineu i rutes de diversos dies per Catalunya i Aragó.


 

 

 
 

Enric Càceres Palou va néixer a Barcelona l'any 1953. Es va llicenciar en Medicina l’any 1978 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Va iniciar la residència en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia a l’Hospital de Bellvitge. L’any 1983 es va incorporar com a metge adjunt per concurs-oposició a l’Hospital Germans Trias i Pujol i professor associat de la UAB fins l’any 1993 en què va ser nomenat Cap de Servei de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i professor Titular de la UAB. Posteriorment Cap  de Servei de COT del Parc de Salut Mar, i nomenat Catedràtic per oposició l’any 2007. Finalment des de l’any 2010 fins l’actualitat Cap de Servei de COT de l'Hospital Universitari de la Vall d’Hebron. El Dr. Cáceres ha sigut president de la Societat Catalana de COT , de la SECOT  (Societat espanyola) i de la EFORT (Europea). Ha dut a terme estudis de recerca en el camp de la cirurgia del raquis on ha publicat més de 100 articles indexats.  
Ha practicat muntanyisme des de la joventut. Ha assolit un centenar de cims de més de 3000 metres al Pirineu, alguns 4000 als Alps, inclòs el Mont Blanc, i Tent Peak proper als 6000 m (Tharpu Chuli) a l’Himàlaia